MEISTÄ

Blogi aloitteleville ja kokeneille elämänkävijöille.

Olemme Mikael Kukkonen Sodankylästä ja Mitja Piipponen Joensuusta – kaksi kaverusta, joita yhdistää halu levittää vastuullisen eränkäynnin kipinää hyvien tarinoiden ja hienojen kuvien välityksellä! Perustimme sivustomme syksyllä 2016, ja vaikka monet ovat käsittäneet meidän olevan vähintään puoliksi blogiammattilaisia, teemme tätä edelleen ja jatkossakin puhtaasti harrastuksena.

Erältä ja Elämästä -median arvot kumpuavat rakkaudesta vastuullista metsästystä ja kansalliskoiraamme kohtaan sekä omavaraisen ja luonnonläheisen elämän puolesta. Blogissamme jaamme eräelämän ja omavaraistalouden kokemuksiamme Itä- ja Pohjois-Suomesta, sienestyksestä metsästykseen ja kalastuksesta ruoanlaittoon sekä mietteitä matkan varrelta.

Eräretkiemme tunnelmointeja löydät videon muodossa Youtube -kanavaltamme. Seuraathan myös sivuamme Facebookissa sekä Instagram-tilejämme Mikael ja Mitja, sillä niissä julkaisemme enemmän sisältöä. Facebookissa voit myös seurata Mikaelin suomenpystykorvan Koppelokankaan Joikun arkea. Halutessasi ottaa meihin yhteyttä, löydät yhteystietomme sivulta Yhteys.