MEISTÄ

Blogi aloitteleville ja kokeneille elämänkävijöille.

Olen Mikael Kukkonen, nykyisin Sodankylässä asuva intohimoinen metsästäjä, valokuvaaja ja digitaalisen sisällön sisällöntuottaja. Perustin tämän sivuston Joensuun aikoinani, syksyllä 2016, yhdessä ystäväni Mitja Piipposen kanssa, joka ensimmäisten vuosien aikana toimi kanssani sivuston sisällöntuotannossa kantaen päävastuun erityisesti ammattimaisesta valokuva- ja videosisällöstä.

Erältä ja Elämästä -brändin arvot ovat: rakkaudesta vastuullista metsästystä ja kansalliskoiraamme kohtaan sekä omavaraisen ja luonnonläheisen elämän puolesta. Pitkäjänteinen tavoitteeni on levittää vastuullisen eränkäynnin kipinää mukaansa tempaavien tarinoiden ja hienojen kuvien välityksellä. Sodankylään muuttamiseni jälkeen, mikä tapahtui kesällä 2020, ovat sekä erä- että kuvausharrastukseni vain enenevässä määrin vieneet minut (ja Visa-korttini) mukanaan. Lisäksi sosiaalisen elämän ollessa täällä vähäisempää olen ollut vastaavasti sosiaalisempi netin puolella.

Täällä blogin puolella  jaan eräelämän ja omavaraistalouden kokemuksiani, erityisesti metsästysjuttuihin painottuen, sekä jonkin verran reseptejä, ohjeita ja tuotekokemuksia. Eräretkiemme tunnelmointeja videon muodossa löydät Youtube -kanavaltamme. Seuraathan myös sivuamme Facebookissa ja Instagramissa, sillä niissä löydät uutta sisältöä aktiivisemmin, esimerkiksi tarinapuolella lähes päivittäin. Facebookissa voit myös seurata Mikaelin suomenpystykorvan Koppelokankaan Joikun arkea. Mikaelin yrityssivun löydät osoitteesta http://www.mikaelkukkonen.fi/

Halutessasi ottaa meihin yhteyttä, löydät yhteystietomme sivulta Yhteys.