YHTEISTYÖ

Teemme blogiamme puhtaasti harrastuksena eli tarinoiden kertomisen ilosta sekä halusta olla edistämässä tervettä erä- ja omavaraiskulttuuria maassamme. Et näe sivullamme mainoksia, sillä maksamme mainoksettomasta domainistamme itse. Kieltäydymme kaikista irrallisen tuntuisista mainosyhteistyöehdotuksista. Olemme avoimia tutustumaan vain arvoihimme sopiviin luotettaviin brändeihin, joissa voimme nähdä potentiaalia pidempiaikaisille molemminpuolisille hyödyille.
 
 
Noin kymmenesosa julkaisuistamme on sellaisia, joihin on liittynyt kaupallista yhteistyötä. Olemme voineet tarjota jollekin yritykselle näkyvyyttä esimerkiksi alentaaksemme metsästys- tai kalastusreissumme kustannuksia tai parantamaan sen laatua. Kyseisten julkaisuiden yhteydessä on kaupallisen yhteistyön maininta.
 
 
Lisäksi olemme osa Team Sako Nordicia, minkä vuoksi meillä on käytössämme Sakon maahantuomia tuotteita — tällä hetkellä esimerkiksi Franchin kiväärit ja haulikot sekä Steinerin optiikkaa.
 
 
Sivuillamme kävijöille ei kohdisteta markkinointitoimenpiteitä eikä kävijöiden tietoja kerätä tai välitetä eteenpäin. Pidämme tällä sivulla näkyvissä yritykset, joiden kanssa olemme viimeisen vuoden aikana tehneet yhteistyötä.

 

Jos olet kiinnostunut tekemään kanssamme yhteistyötä, katso yhteystietomme sivulta YHTEYS.

Sako
Logo_Franchi

Tallenna