Erältä ja Elämästä

Tervetuloa lukemaan tarinoitamme!

Jo vuoden olemme puhuneet, että aloittaisimme sivuston, jossa jaamme erä- ja elämänkokemuksiamme. Vihdoin saimme sen aikaiseksi. Olemme kaksi kaverusta, Mikael Kukkonen ja Mitja Piipponen, Pohjois-Karjalasta. Luonto yhdistää ja koskettaa meitä. Pohjois-Karjalan erämaista haemme saaliimme – oli se sitten sieniä, marjoja, kalaa tai riistaa. Metsästä haemme myös voimaa arkeen.

Vuoden 2014 kesää kutsuimme sadonkorjuun kesäksi. Teeman mukaisesti täytimme kellarit ja pakastimet hilloilla, mehuilla ja sienillä ja ajattelimme kesän olevan sadonkorjuussa meille ainutlaatuinen. Kesällä 2015 kuitenkin ymmärsimme, että edellisenä vuonna olimme vasta päässeet alkuun. Teema alkoi vahvistua. Enää emme puhu tietystä sadonkorjuuajasta vaan sadonkorjuusta ympärivuotisena elämäntapana. Luonto rytmittää kiireisen kaupunkilaisen arkea – jos sen vain antaa.

Tässä blogissa haluamme jakaa sinulle palan kokemuksia ja kommelluksia seikkailuiltamme. Toivomme antavamme inspiraatiota ja uusia asioita kokeiltavaksi, olitpa sitten aloitteleva luonnossa liikkuja tai kokenut erämaiden kävijä.

Kiva, että olet päätynyt sivulle ja toivottavasti löydät tänne uudestaan. Haluamme kuulla myös sinun tarinoitasi! Laita ihmeessä rohkeasti meille viestiä. Mukavia erähetkiä!

// Mikael Kukkonen ja Mitja Piipponen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s